Post by sforalelindi on Feb 17, 2022 0:06:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код неограничено злато ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
Изглежда, че режимът на Deathmatch е бил компрометиран от потребител, наречен noname. Други режими работят добре. Не мога да играя дори секунда. Записаха видеото.
Това беше първият ми път да играя, когато влязох в играта, имах 4000000 монети или каквато беше валутата. По-късно ме помоли да обновя приложението и се върнах като на 2000 валута. Моля, поправете това. Над всичко това е добра игра и не се плаща за победа. Трябва да опитате. Моля, върнете ми валутата, моля, ако е възможно. PS Надяваме се, че разработчиците ще отговорят.
страхотна графика голяма дълбочина до скъпи за някои неща, сигурен съм, че вие, хора, можете да намалите цените, също така, което би било хубаво, е може би c130 пускане на самолет за играчи или дори самостоятелна версия, ако сте в WW1 или WW2 и трябва да поемете мишени навън и се борете с джетове-призраци или нещо като снайперист елитни нацистки зомбита джетове хаха така или иначе браво, хора, браво. страхотно, че моята рецензия беше предадена, ако направите самостоятелен, който може да се играе на лаптоп или компютър, уведомете ме, че ще купя контролер за него 😄
Вашият екип определено е положил много усилия и детайли в графиката, но е пропуснал няколко основни аспекта. Първо дроселът, който дава тяга на самолета, го няма и опцията за алтернативно управление за преместване на клапата наляво и надясно, спомената на съответните в "Настройки за управление", липсва. Някои хора като мен, които са свикнали с подобни функции, предпочитат това и има други, които предпочитат джойстика. Моля, поработете върху тези подробности и тогава 5 звезди ще бъде от мен.
Хубава игра, но един час офлайн не е достатъчен
Това е добра игра. Но е разочароващо, че новите пилоти не получават шанса да се развиват. В бойното поле повечето пилоти са твърде мощни. Така че новите пилоти не могат да се състезават с тях в DM, както и в TDM, както и в персонализирани мачове. Струва ми се, че създателите на игри са по-привлечени да печелят пари, отколкото да уважават или оценяват нечии умения и опит. Надявам се, че ще получа обратната връзка. Благодаря ти
Оцених го с 4 звезди, защото изоставането в менюто и контролите за самолета са гадни. Но не мога да кажа много, защото не съм изтеглил новата актуализация, където можете да добавите приятелите си. Надяваме се, че новата актуализация е готина и по-добра от предишната, моля, добавете надстройки, например: Ако искам да направя самолета си по-бърз, ще похарча злато или сребро, такива неща са всичко, от което се нуждаете. Обичайте тази игра! Аз съм от този тип пич, който да изтрие игра и да се отегчи след 2 месеца и да я изтегля отново😂😂
Това, което наистина не харесвам тази игра, е заради рекламите, след като играя всяка една игра, рекламите се появяват толкова боклук игра
Играя тази игра от последните 2,5 месеца и прекарвам по 3 до 4 часа всеки ден .Но този път актуализацията на тази игра е толкова преустановена и толкова лоша, че не ми харесва тази игра и не играя за последната актуализация, така че моля ви 🙏🙏🙏 трябва да върнете старата си версия. и другото нещо е, че ареопланът трябва да бъде разкошен и наградите трябва да се увеличават, за да можем да купуваме лесно и да актуализираме ареоплана.
Онлайн pvp е шега. Предполагам, че оцеляването е добре, наистина харесвам опциите за джойстик или наклон и как всичко лети. Но pvp-то е ужасно, освен ако не сте готови да харчите реални пари, за да надстроите самолетите си по-бързо. Например: ако започнете pvp, очаквайте да бъдете бомбардирани с ракети, които ви убиват с 2 удара веднага щом влезете в мач и ще имате късмет дори да удряте, камо ли да унищожите вражески самолети, което затруднява повишаването на нивото.
Така че мразя тази игра толкова много, че отнема цяла вечност, докато един файл изтегли шест файла за изтегляне. Оставям лош отзив за тази игра 🤬😡.FU.and.game
Това е добра игра, но малко нечестна. Да плащаш, за да си добър играч е нещо много и както забелязах, ако харчиш пари, само ти ще можеш да спечелиш... Добрите умения не са основният момент... Нула звезди, ако можех. Наистина е лесно да си добър играч, ако ПЛАЩАШ за това... Похарчи пари или така ще си губещ!!!!!
Графика, страхотна. Движения, страхотни. Мисии, фантастични. Избор на самолети невероятен. Струва си да гледам рекламите. Просто обичам играта.
Добре за начинаещ. Защото не ни предоставя много по-реалистични действия от способностите на самолета или ракетите, които той е предназначен да носи. Всички самолети са почти еднакви с изключение на тяхната скорост и издръжливост. Всички ракети са едни и същи, с изключение на способността им да повредят. Имам предвид, че има разлика между ракети въздух-въздух и въздух-земя. Освен това някои самолети са построени да бъдат стелт, така че да носят ракети във вътрешния си оръжейен отсек. Всички самолети не се движат като другите. Моля, направете го по-реалистично.
Тъпае
Тази игра е страхотна като цяло, но има само един проблем, който предпочитам да използвам жироскопа, но не ми позволява да го натискам. По-удобно ми е да използвам жироскоп, отколкото джойстик. Моля, поправете този проблем.
хубава пристрастяваща игра с почти всеки изтребител, наистина я харесвам. след инсталацията закупих Tejas на Индия и беше страхотно. се радваше много. едно нещо, което искам да кажа, закупих самолет tejas с плащане от 101 рупии, сменям мобилното си устройство, но подписвам google и google play със същия предишен идентификатор, но сега закупеният ми артикул не е достъпен за мен, отново трябва да го купя?? ?? моля, отговорете
Modern Warplanes: PvP Warfare פעולה kcd
Проблемите с играта ви продължават да се зареждат преди онлайн игра
Modern Warplanes: PvP Warfare پرتحرک hoil
Страхотна графика, но не много забавна, ако сте свикнали с по-напреднали контроли. Интуитивното мигане казва къде да докоснете, въпреки че кратък урок за 1-ва мисия би улеснил това допълнително. Предупреждението за ракети е страхотно, но липсва много, за да направи битките вълнуващи. Не успях да разбера каква е разликата за всяко оръжие, така че не можех да почувствам мотивация за ъпгрейди. Автопилотът по време на заключване може да бъде дразнещ, когато искате да избегнете вражеския огън. Не успях да променя много в настройките, което беше трудно за намиране и невъзможно за затваряне, освен ако не пропусна бутона за затваряне. Накратко, повечето от основните неща не бяха направени правилно, за да направи тази игра завладяваща за мен. Въпреки това движението беше много плавно за игра с полет. Ако сте нов в игрите с полети, това е нещо, с което можете да започнете.
Интензивен, добре закръглен геймплей за мобилно устройство
Chicken Gun Action diq
Обичам играта. Това е една от най-добрите sky fighting игри, които съм играл, но има някои грешки. Всеки път, когато финландски игра, тя трябва да ми показва сумата пари, която имам. Но ми показва само черен екран и дори да изчакам известно време, черният екран все още е там. Но освен бъговете страхотно приложение и за всички нови играчи бъдете внимателни, защото има някои хора, които изтеглят хакнати версии, моля, хората НЕ ХАКВАЙТЕ.
Последната актуализация е добавена само към вече съществуващи грешки. Управляваните ракети сега не работят.
Добре
Играта е добра като цяло, но първо има много хакери в мачовете, които просто са досадни. Второ, можете ли да добавите подобна кампания, в която обичаме да разрушаваме сградата, да спираме вражески самолети. Това ще направи играта още по-вълнуваща. Благодаря ти
Бих му дал 5 звезди, ако имаше начин за възстановяване на предишни акаунти! И ако не беше толкова трудно да се получи сребро, селско стопанство от 2 месеца все още нямам 1 милион сребро. Самолетите струват твърде много. Почти си струва да спечелиш.
Супер
Това е игра с 5 звезди, но аз поставих 2 звезди по една причина. В онлайн TDM или FFA моите врагове винаги имат самолети с ранг C+ и нагоре, докато аз имам обикновен D клас. Ако добавят начин, по който D класа може да се бие с D класа, ще бъде честна битка. Също така би било чудесно, ако добавят зона за свободен полет без никакви врагове, за да можем да упражняваме уменията си.
Опитах го за няколко мисии, но това беше всичко, което можах да взема, тъй като не можах да намеря никакви настройки. Не можах да изключа музиката или звуковите ефекти и най-досадното не можа да обърне контрола на полета. Съжалявам, че натискането нагоре, за да се издигне, е противоположно интуитивно и беше повече, отколкото можех да понеса.
Можеше и по-добре! Играта е добра, гладка и за мен ще кажа, че е отлична. Но ви липсва функция, в която можете да играете с приятелите си. „Стая за търсене“. Искам да играя играта с моите приятели, но изглежда не можем да намерим стаята/сървъра на другия, така че деинсталирахме играта. Имаше много потенциал. Очаквам с нетърпение тази функция, сигурен съм, че и други играчи също.
Това са пристрастяващи игри за реактивни изтребители, които съм играл на платформата Android и предлагам да добавите още карти, джетове, ракети, канон, камуфлаж за повече удовлетворение, също така можете да получите повече прегледи. Още нещо, моля, намалете рекламите, че е толкова досадно. Между другото, брилянтна работа на GD Company го поддържа добре.
Опитах това втори път, без никакви помощни секции, и също много опции и контроли. не мога да сваля самолет. Имам магистърска степен и все още не искам да прекарвам времето си в обучение за военноморски пилот. Успех,,,,това е последният ми тестов полет!!
Страхотна игра. Няколко неща, от които мога да се оплача, са, че не е толкова реалистично. Хариерът е по-добър от F-16? Хайде. Също така ми се иска да има повече опции за по-стари самолети като Mirage III, Mig 21 и т.н. и т.н. Освен това тази игра е страхотна.
Вие, момчета, трябва да съживите стария си геймплей, особено по отношение на графиката и да увеличите възможностите срещу хакери, тогава през 2016 г. играех това почти всеки ден, но тогава не го правя, защо? Злато е трудно за печелене, среброто е добре, но трябва да увеличите наградите за оцеляване и да добавите още режими на игра отново, Кампания, защото вие имахте потенциал за нея, но сега е просто невъзможно да се постигне, защото вие обръщате повече внимание на пари, моля, вие губите постижението си.
Бавен и тромав, ужасна честота на кадрите и никакъв контрол на сетивата, свързан с реакцията на полета.
Играта е страхотна, но има много малко бойни сцени и трудност при надграждане на оръжия плюс налични ограничения на оръжията. Играя тази игра и толкова много неща трябва да се направят, за да я пренеса в новата ера.
Добра игра, но вертикалата трябва да има опция за обръщане. Продължавам да се гмуркам вместо да се катеря и трябва да има вторичен джойстик за управление на натискане и газ, за да стане по-реалистично, но все пак страхотно забавно да се играе
Това е най-добрата игра със самолет досега, но не мога да играя онлайн. Играта казва, че не съм свързан с интернет, но всъщност съм, мога да чатя, да гледам реклами, мога да правя всичко, но не мога да играя онлайн.
Modern Warplanes: PvP Warfare የእንቅስቃሴ ylrx
Играта за слушане е добра, но винаги има нула играчи, които са онлайн, освен понякога има само един или двама ... моля, направете още промени и направете играта по-интересна, която играчите да привличат към тази игра и повече хора ще се ангажират... .когато и да дойда онлайн, няма другият играч в играта....
Първо, не можем да променим скоростта си. Второ, той е безумно изостанал. Трето, почти винаги продължава да иска разрешение за микрофон в мултиплейър.